Relika autoservice Nijmegen -              Sterk in elk merk
Diagnose.

Relika autoservice heeft zich ontwikkeld als diagnose specialist in de regio Nijmegen. 

In Opleidingen en Equipement hebben we veel geïnvesteerd en dat is te merken. Veel klanten vinden inmiddels de weg naar ons bedrijf, zowel particulieren als ( collega) bedrijven komen naar ons toe met de meest uiteenlopende storingen.

Hoe gaat dat dan, diagnose stellen ?

Stel u heeft een storing, die word bij Relika aangeboden. Wij maken een stappenplan voor een diagnose en nemen uw verhaal over de klacht als startpunt.

Standaard gaan we minimaal 1,5  uur diagnose stellen en gebruiken hierbij onze equipement zoals de Delphi communicatie apparatuur en 4 kanaals differentiaal lab scope. Met behulp van de metingen en schema's maken we een analyse en krijgt u van ons een reparatie advies.  

Wat kost dan een diagnose ?

Een gemiddelde diagnose kost € 147.44,- excl. Btw, dit is 1.5 uur diagnose en gebruik van communicatie apparatuur, lab scope, en technische informatie zit hier allemaal al bij in.

Moet ik hiervoor een afspraak maken?

Ja, voor een diagnose dient een afspraak gemaakt te worden omdat we de auto ook altijd koud willen meten, en als er een af en toe storing in zit dient u er zelfs rekening mee te houden dat u de auto mogelijk zelfs een aantal dagen moet missen.

U kunt ons bellen voor een afspraak op telefoon nummer 024-6771184. Natuurlijk kunt u ook zelf uw afspraak plannen op deze site.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint